KONFERANSE OG UTSTILLING

6.- 7. februar 2024

Stavanger Forum

KONFERANSE OG UTSTILLING

6. - 7. februar 2024

IMI Forum/Stavanger Forum

Norges viktigste møteplass for leverandørindustrien
Arrangeres AV
Holi logoForse logo
Intro

Om konferansen

Offshore Strategikonferansen er Norges fremste møteplass for leverandørindustrien til olje og gass- og havvind. Viktige temaer for konferansen er knyttet til utfordringene vi som bransje står overfor, med behov for kraftige utslippskutt, energisikkerhet og rask industriell utvikling innen nye energisektorer.

I 2024 feirer konferansen 30 år med samling av norsk leverandørindustri og myndigheter for dialog og debatt. Vi retter blikket mot de kommende 30 årene og utforsker de avgjørende stegene som må tas for å nå våre felles mål: klimaforpliktelser, attraktive arbeidsplasser, og en fremtidsrettet energibransje som omfavner havvind, hydrogen, samt CO₂-fangst og -lagring.

OSK sitt kjennetegn er kombinasjonen av et sterkt faglig program, og en utmerket nettverksarena. Vi gleder oss til å møte våre bransjekollegaer igjen for verdifulle diskusjoner.

Delta på Offshore Strategikonferansen for de ferskeste analysene, viktigste prosjektene og mye mer!

PROGRAM
Komité

Møt programkomitéen

Arrangør

Vi sikrer en sømløs gjennomføring

Teamet i Holi og Forse jobber med prosjektledelse, teknisk produksjon og multimediainnhold for å sikre deg en best mulig konferanseopplevelse.

Werner Andreassen

Forse

Daglig leder

Leif Roger Torgersen

Forse

Forretningsutvikler

Daniel Todnem

Holi

Avdelingsleder

Presentasjoner OG UTSTILLING

Landets fremste eksperter deler av sin kunnskap og innbyr til dialog om komplekse tema. Gjennom Q&A og paneldebatter får du enda bedre innsikt. I tillegg har vi relevante utstillere fra bransjen.

Nettverksbygging

Treff andre i samme bransje som deg og knytt verdifulle kontakter som du kan dra nytte av i din arbeidshverdag. Vi legger til rette for god dialog mellom deltakerne.

Middag og underholdning

På kvelden første konferansedag inviterer vi til middag og musikalsk innslag fra scenen. Her får du snakket mer med dine bransjekollegaer i en mer uformell setting.

KONFERANSSTED
IMI Forum/Stavanger Forum

Gunnar Warebergs gate 13, 4021 Stavanger

HOTELL
Thon Partner Stavanger Forum Hotel

Gunnar Warebergs gate 13, 4017 Stavanger

Reservasjoner gjort gjennom påmeldingsskjema gjøres på dette hotellet.