Hvordan drive business i Brasil
Norsk kompetanse er ettertraktet på det internasjonale markedet og det byr på spennende muligheter for norske bedrifter. Men når er businessen klar? Hvordan fungerer lover og regler? Hva er de smarte valgene? Det er mye å tenke på når man skal ta bedriften over landets grenser, spesielt om du ønsker å satse i et land som Brasil.
Les hele saken her
Hvordan skal den norske sokkelen bli bærekraftig?
Siden 1969 har petroleumsindustrien vært viktig pådriver i den norske økonomi. Den har bidratt til å utvikle velferdsmodellen og satt Norge på kartet i det internasjonale næringslivet. Det er heller ingen hemmelighet at industrien har medført store klimautslipp, derfor samles landets største aktører seg for å diskuterer hvordan industrien skal bli bærekraftig.
Besøk nettside her
Havvind - den nye oljen?
Havvindindustrien er i rask vekst om dagen, både i norsk og internasjonal sammenheng. I 2018 hadde norsk industri en internasjonal omsetning på syv milliarder norske kroner innenfor havvind. Innen 2030 forventer Norwegian Energy Partners at den årlige omsetningen er 50 milliarder!

Havvindindustrien er et av fokusområdene for i februar. Vi har tatt en prat med en av landets mest oppdaterte om dette eksplosive markedet og mulighetene som følger med for norsk industri og økonomi.
Les hele saken her
Accenture
Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med erfaring, spesialisert kompetanse, og omfattende bransjekunnskap hjelper vi kunder i energisektoren med omstilling drevet fram av det grønne skiftet og ny teknologi. Gjennom Accenture Digital Energy Hub i Stavanger og vårt nettverk av 24 globale ekspertsentre tilbyr vi støtte og ekspertise til transformasjon, implementering av teknologi og organisasjonsomstilling. Med over 500 000 ansatte driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag.
Besøk nettside her
YX Smøreolje
I YX Smøreolje arbeider vi kontinuerlig med å møte kundenes forventninger til både produkter og forsyningssikkerhet.Dette gjør vi ved å tilby de aller beste smøremidler fra Texaco, og miljøtilpassede oljer fra Panolin.

Vi produserer Texaco smøremidler lokalt - i vår egen fabrikk i Sverige, og det bidrar til å sikre en stabil leveringsevne.
Les hele saken her
Konferansen arrangeres av:

Følg oss i sosiale medier: